STRAND – I DON’T LIKE IT, I LOVE IT

Yessss , afgelopen weekend heerlijke dagen gehad op het strand! Lekker genoten van het warme weer. I don’t like it, I love it! Lekker met de voedjes in het zand. 

Ik heb een heeeerlijk weekend gehad op het strand van scheveningen. Echt een vakantiegevoel! Ook hebben we heerlijk kunnen eten. Enorm genoten dus!

Ik zorg altijd dat ik goed ingesmeerd ben, dus ook wanneer ik naar het strand ga. Ik smeer mijn lichaam in met factor 30 en mijn wangen met factor 50, dit is speciale zonnebrand voor gezicht en hals. Al verbrand ik bijna nooit, omdat ik best een donkere huid heb, vind ik het erg belangrijk om mijn lichaam te beschermen. Hier heb ik al eerder een artikel over geschreven. De zon is een van de meest voorkomende oorzaken van het ontstaan van huidkanker. Ik zorg dus dat ik mezelf maximaal bescherm en me dus ook met regelmaat, zo om de twee uur, insmeer.

Helaas wordt het weer de komende dagen wat minder. Genoeg tijd om eens lekker aan mijn blog te gaan werken.

Liefs, Vera

Advertenties

4 gedachtes over “STRAND – I DON’T LIKE IT, I LOVE IT

  1. Jij hebt voeDjes met een D? hi hi ik weet, is een tik foutje waar je overheen hebt gekeken, normaal zeg ik dat ook nooit, ik maak ze ook, maar deze staat wat gek ;-)

    Geniet van het strand, ik ben ook gek op de zee, het zand ligt er meestal voor, maar als het tussen rotsen is, is het ook goed ;-)

    X

    Like

  2. Wat heerlijk zeg! Ook al houd ik zelf niet echt van strand Haha. Insmeren doe ik elke dag, 365 dagen per jaar. En voor de mensen die niet aan huidkanker denken: de zon is ook de grootste oorzaak van rimpels. Dus insmeren houdt je nog jong ook ;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s