READ WISHLIST

Het is zomervakantie, dus lekker veel tijd om boeken te lezen. Vroeger had ik echt een hekel aan boeken lezen, maar tegenwoordig kan ik mezelf er uren mee vermaken. Er zijn ook weer zo veel nieuwe en leuke boeken bijgekomen! Welke boeken zijn het en is het iets voor jou? 

Mooie MeisjesKarin Slaughter - Mooie meisjes


Het boek ‘Mooie Meisjes’ gaat over Claire Scott. Wanneer zij op het nieuws hoort dat er een meisje wordt vermist, denkt ze ongewild terug aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, maar het mysterie is nooit opgelost. Als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn

Het meisje in de treinhawkins-meisje-in-de-trein

VN Thriller van het jaar 2015

Het boek ‘Het meisje in de trein’ gaat over Rachel. Iedere ochtend neemt zij dezelfde trein welke langs huizen in de buitenwijk van Londen stopt voor het rode sein. Iedere ochtend kijkt ze naar een stel dat op hun terras ontbijt. Maar op een dag ziet ze iets vreemds in de tuin.. Ze stapt met haar verhaal naar de politie. Het blijkt dat de man die elke dag op dat terras ontbeet, vermist wordt. Heeft ze meer kwaad dan goed gedaan door zich met deze zaak te bemoeien?

Grey grey-e.l.-james-664x1024

Vijftig tinten grijs deel 4

Christin Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia zijn kantoor binnen valt. Hij kan haar op geen enkele manier uit zijn hoofd zetten. Anastasia lijkt dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Anastasia hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden?

Lieve mamaindex.php

‘Lieve mama’  gaat over verpleegkundige Helen. Zij is getrouwd met Werner en hebben samen drie kinderen. Ralf is een achttienjarige jongen die nog bij zijn ouders woont. Zijn leven draait voornamelijk om zijn auto, vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen..

Ik ben Pelgrim9200000022117864

Winnaar Crimezone Awards – Buitenland 2014

In New York wordt een vermoorde vrouw aangetroffen. De moordenaar heeft zijn werk als forensisch onderzoeker gebruikt om identificatie van het slachtoffer te voorkomen. In Jeddah wordt een man onthoofd, reden voor zijn zoon om zich tot de radicale islam te bekeren en een plan te bedenken om de grote vijand, Amerika, een enorme slag toe te brengen. Hij gaat onderzoek doen naar virussen. Maar wanneer hij dit test op gevangenen, loopt het niet helemaal volgens plan: de Amerikaanse regering is gewaarschuwd. Zij sturen de beste agent, codenaam Pelgrim, om de zoon op te sporen.

Zelf zou ik heel graag ‘Mooie meisjes’ en ‘Lieve mama’ willen lezen. Het spreekt me erg aan. Ik houd erg van een detective-achtig verhaal. Ook lijkt ‘Ik ben Pelgrim’ mij een interessant boek, omdat het gaat over een actueel onderwerp.

Welke boeken zou jij graag willen lezen? En heb je nog leuke mustreads die niet in dit rijtje vernoemd staan?

Liefs, Vera

Advertenties

6 gedachtes over “READ WISHLIST

  1. Alle boeken spreken me erg aan. Ze staan ook allemaal nog op mijn to-read-list. Behalve Grey, die heb ik wel al gelezen. Heb er laatst toevallig een duorecensie van geplaatst op mijn blog! :) Je zult er zeker veel plezier aan beleven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s