10 FOOD CONFESSIONS #TAG

Iedereen heeft ze wel, rare eetgewoontes. Ik zag deze tag bij Rowan en vond het erg leuk om te lezen wat voor eetgewoontes andere hebben. Daarom deel ik vandaag mijn food confessions met jullie!

1. Als ik iets niet lekker vind, zijn het wel sauzen. Mayonaise, knoflooksaus, appelmoes, ketchup en ga zo maar door. Ik lust het allemaal niet. Mensen kijken mij hier vaak raar om aan.. Maar zelf snap ik niet echt wat hier nou lekker aan is? Een voordeel: het is allemaal heel erg ongezond.

2. I’m in love with yoghurt. Lekker in de ochtend een bakje met yoghurt en dan het liefste met fruit of cruslie. Voor mij geen zware maaltijden in de ochtend.

image (1)

3. Ik ben een soort van verslaafd aan chips, met als voorkeur gewone chips van Lays. Ja, ik ben zo iemand die een hele zak in één keer kan opeten. Heel erg ongezond, maar o zo lekker!

4. Ik drink alleen maar water. Ik nam me een tijdje geleden voor om minder frisdrank te gaan drinken, maar dit is uitgelopen op geen frisdrank. Gelukkig dat water veeeeeeel gezonder is! En eigenlijk is water best wel lekker, water-addicted. Oké, op een paar momenten na. Als ik opstap ga met vriendinnen, houd ik wel van een wijntje :)

water drinken

5. Ik vind kaas echt heel erg vies. Lekker een plakje kaas op je boterham, nee dat is niks voor mij! Gesmolten kaas vind ik juist heel erg lekker.. Ja een beetje raar kun je het wel noemen.

6. Ik eet ’s middags het liefste roggebrood. Mijn klasgenoten kijken mij met ongeloof aan als ik zeg dat ik roggebrood heel erg lekker vind. Een lekker stukje roggebrood met boter, heeerlijk als middag eten.

7. Ik houd niet van chocolade, ik vind het gewoon echt niet lekker. Waar andere meiden een moord zouden plegen voor een stukje chocolade, geef ik mijn stukje graag weg. Nee, chocolade is niet mijn ding.

8. Ik eet het liefste elke dag lasagneHeeeeerlijk vind ik dat. En dan het liefste mama’s variant met spinazie, om te smullen zo lekker! Hopelijk eten we weer snel weer lasagne.

9. Ik houd van aardappelen. En dan het liefste gebakken aardappelen. Ook aardappelkroketjes behoren tot mijn favorieten. Al vind ik gekookte aardappelen dan weer echt niks aan..

10. Tegenwoordig drinken bijna alle meiden zoete witte wijn of hugo. Zelf houd ik daar absoluut niet van. Geef mij maar een glaasje droge witte wijn of rosé, dat smaakt tenminste naar échte wijn, niet naar ranja. Ook bij het eten vind ik een glaasje droge wijn echt heeeerlijk!

Welke rare eetgewoontes heb jij?

Liefs, Vera

9 gedachtes over “10 FOOD CONFESSIONS #TAG

 1. Eindelijk eens iemand die ook geen (koude) sausjes lust. Overal waar ik eten bestel, moet ik zeggen: zonder saus aub. Haha. Ik heb de tag enkele weken geleden ingevuld, mocht je het leuk vinden om deze te lezen! ;-)

  Like

 2. Wat leuk dat je de tag hebt overgenomen! En supergoed dat je alleen maar water drinkt. Ik hou zelf echt niet van roggebrood haha, maar wel héél erg van chocolade en lasagne! Ohja en aardappelen vind ik ook heel lekker in tegenstelling tot mijn familie (ik eet ze juist het liefst gekookt haha). En ja, ik ben ook zo’n meisje die gek is op hugo (maar ook rosé!).

  Like

 3. Haha jouw antwoorden komen best wel dicht bij mijn ‘eetgewoontes’!! Ik lust ook echt GEEN sauzen en dat vinden mensen altijd erg raar, maar hier is je medestander!! Appelmoes lust ik dan weer wel maar dat eet ik echt alleen een enkele keer als ik frietjes eet.
  Ik drink naast water alleen appelsap, maar voornamelijk dus water..water en nog een water. Dit is lange tijd anders geweest maar sinds ik een tijdje geleden ben geopereerd vind ik bijna niks meer lekker (heb nog maar weinig smaak).
  Yoghurt vind ik ook zoooo ontzettend lekker .. en voor lasagne en sushi mag je mij ’s nachts wakker maken :-).

  Like

 4. Roggebrood en aardappels zijn ook helemaal mijn ding! Ik ben er gek op. Ik vind je eet gewoontes helemaal niet raar hoor :). Hoe meer gezond het is, hoe normaler het zou moeten zijn ^^. Leuke post!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s